Aanmelden

De PX muziekfabriek is een muzikaal platform voor bands en muziekleerlingen. De muziekfabriek richt zich op de totstandkoming van nieuwe bands en biedt deze bands veel mogelijkheden om te ontwikkelen. Zo worden er workshops georganiseerd en krijgt iedere band een bandcoach voor de nodige hulp. De muziekfabriek biedt de bands een podium en de nodige ondersteuning bij het regelen van optredens. De bands worden samengesteld uit leerlingen binnen de muziekfabriek.

Het spelen in een band begint met de beheersing van een instrument. Ook als je al een instrument beheerst is het aan te raden om les te nemen. We hebben al onze muziekdocenten onder één dak geplaatst waardoor we onze krachten hebben gebundeld. We hebben een ruim aanbod van muzieklessen, zo kun je kiezen voor drums, gitaar, basgitaar, zang en piano.

Weet je nog niet welk instrument bij je past? probeer dan een gratis proefles. Een proefles is een gratis introductie les van 30 minuten. Een proefles is een goede manier om te kijken welk instrument bij je past. Tijdens een proefles ervaar je hoe een normale les in z’n werk zou gaan. Het maakt niet uit met welk niveau, leeftijd of ervaring je de introductie les instapt.

Reacties zijn gesloten.