Blaasinstrumentles

De PX Muziekfabriek biedt nu ook les in diverse blaasinstrumenten.

Saxofoonles
Heb je al kennis gemaakt met de saxofoon en zou je het instrument graag willen bespelen met andere kinderen? Dan kun je je opgeven voor saxofoon les in een klein groepsverband, zodat er meerstemmig gespeeld kan worden.

Dwarsfluitles
Heb je al kennis gemaakt met de dwarsfluit en zou je hem graag in klein groepsverband met andere kinderen verder willen leren bespelen, geef je dan op voor de dwarsfluitlessen.

Blokfluitles
Zou je graag de blokfluit willen leren bespelen, als voorloper op saxofoon- of dwarsfluitles, dan kun je je opgeven voor begincursus blokfluit spelen. Heb je al les gehad en zou je graag verder willen met het instrument, dan kun je je opgeven voor een cursus blokfluitspelen voor gevorderden.

Tin whistle-les
Hou je net als ik van Ierse muziek en lijkt het je leuk om de Tin whistle te leren bespelen. Dan is de Ierse fluit misschien iets voor jou. Les voor beginners in klein groepsverband.

De Docent:

Marjan Molenaar
Marjan heeft 30 jaar onderwijservaring, en is sinds 1993 vakdocent muziek in Volendam. Vakdocent in de breedste zin van het woord. Naast AMV (algemene muzikale vorming) lessen, geeft zij ook keyboard-, piano-, saxofoon-, dwarsfluit-, ukelele-, blokfluit-, en tin whistle lessen op alle basisscholen in Volendam. Die resulteren in prachtige voorstellingen.

Comments are closed.