Basgitaarles

Heb jij ook altijd al in een band willen spelen en lijkt basgitaar je cool? Of speel je misschien al bas en wil je vooral je techniek verbeteren? PX biedt basgitaarlessen aan van Laurens Tol. Deze ervaren docent neemt je in lessen van 30 minuten mee in de wereld van de lage noten! In de lessen wordt aandacht besteed aan het lezen van bladmuziek, improviseren, performance en natuurlijk aan de timing. In de lessen leren de leerlingen diverse muziekstijlen.

De docent
Laurens Tol is een Volendammer, woonachtig in Utrecht en is al het grootste deel van z’n leven bezig met muziek. Muziek is zijn grote passie en hij is afgestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam. Basgitaar is zijn uiteindelijke hoofd-instrument geworden, vanuit zijn voorliefde voor de groove en de onmisbare begeleidende rol die de basgitarist speelt. Kom eens langs voor een gratis proefles en maak kennis met de docent en het instrument!

Lesvorm: Privéles
Lesduur: 30 minuten of 60 minuten
Lesdag: Donderdag om de week
Docent: Laurens Tol
Kosten: € 20,00 per 30 min € 40,00 per 60 min

Let op: Boven de 21 jaar moeten wij helaas 21% BTW rekenen. De vrijstelling van BTW geldt alleen voor jongeren onder de 21 jaar.

Reacties zijn gesloten.