Pianoles

Word jij ook zo betoverd door de klanken van de piano? En wil jij die zelf leren beheersen?

Met de piano wissel je rockplaten zoals The Beautles, Led Zeppelin en The Doors af om vervolgens de magische klanken van grootheden als Chopin en Beethoven uit het instrument te toveren. Met de pianolessen komt er van alles aan bod: popmuziek, blues, New Orleans, lichte jazz, een tint klassiek en nog veel meer. Je leert noten lezen, improviseren, maar ook een heleboel theorie. Dit laatste vormt namelijk de basis van alle muziek.

Pianoles bij de PX is een onderdeel van de Muziekfabriek. Dit is de plek waar muzikanten, van alle niveaus en leeftijden, op muzikaal gebied worden opgeleid. Het leuke van deze lessen is dat er een mogelijkheid is om door te stromen naar echte bandjes. Zo blijf je je ontwikkelen als pianist en als muzikant.

De Docent
Marjan Molenaar verzorgt bij ons keyboardlessen in groepsverband. Marjan heeft 30 jaar onderwijservaring, en is sinds 1993 vakdocent muziek in Volendam. Zij geeft musicallessen, blaasinstrument lessen en is met haar vele kennis op muziekgebied een grote aanwinst voor de Muziekfabriek. Zij heeft al vele kinderen opgeleid die verder zijn gegaan in de muziekbranche. Ze is een zeer gepassioneerde docent en heeft het doel om haar liefde voor muziek zoveel mogelijk te delen met anderen.

Keyboardles

Wil je ontdekken of keyboard spelen iets voor je is? Vraag dan een proefles aan.

Lesvorm: Groepsles/ duoles/ priveles
Lesduur: 30 min
Lesdag: Woensdag
Docent: Marjan Molenaar
Kosten: Groepsles € 14,50 per 30 min/ Duoles € 15,00 per 30 min/ priveles € 20,00 per 30 min

Let op: Boven de 21 jaar moeten wij helaas 21% BTW rekenen. De vrijstelling van BTW geldt alleen voor jongeren onder de 21 jaar.

Reacties zijn gesloten.