Drumles

Wil jij leren drummen? Of kun jij al drummen maar wil jij je skills verbeteren?

De Muziekfabriek leidt leerlingen op van alle niveaus en leeftijden. De lessen zijn individueel of in duo’s en worden gegeven in de popstudio’s van de PX. Er is een mogelijkheid om door te stromen in bandjes en projecten binnen of buiten de PX. Jaarlijks wordt er in samenwerking met de PX een spectaculair concert georganiseerd, waarbij alle leerlingen kunnen laten zien wat ze in de afgelopen periode hebben geleerd.

Onze docenten stomen je klaar voor het spelen in een band en delen hun grote passie met jou!

De Docenten:

Tom Rutgers
Als klein jongetje wist Tom al dat hij drummer/slagwerker wilde worden. Na jarenlang op les te hebben gezeten en in vele jeugdorkesten en bandjes te hebben gespeeld, werd hij toegelaten op het conservatorium. Na het afronden van zijn opleiding als pop/sessie musicus aan het conservatorium in Haarlem, onder Mark Eshuis, en een Masterstudie in Jazz Drums, onder Joost Kesselaar en André Groen, is hij nu actief als sessiedrummer en slagwerker voor allerlei projecten. Hij speelt o.a. in de bands Almost Famous, Yellow Coldplay Tribute, Stereo Sessions, The Adele Project en speelt klassiek slagwerk bij orkest Strijklicht. Ook heeft hij zijn eigen drumschool thuis in Sint Pancras. Tom geeft les in alle stijlen, van jazz tot heavy metal en klassiek, tot de nieuwste popliedjes. Hij helpt leerlingen graag met het ontwikkelen van een goede techniek, sound en vooral met veel plezier spelen.

Roemer Vermeulen

Van jongs af aan is Roemer bezig met muziek en drummen en heeft hij later van zijn grote passie zijn baan gemaakt. Hij heeft een muziekopleiding afgerond aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden waar hij zijn Bachelor of Music heeft gehaald. De afgelopen jaren heeft hij in verschillende bands gezeten, waarmee hij onder andere op het Sziget Festival, Oerol, in Paradiso en in de Melkweg heeft gespeeld.

Zijn kennis en enthousiasme voor drummen brengt hij graag over op anderen. Dat is ook de reden dat hij Drumschool Amsterdam is gestart en les geeft bij de PX.
Door middel van het spelen van drumklassiekers en je eigen lievelingsnummers, in combinatie met leuke oefeningen, verschillende ritmes en diverse stijlen leer je alle vaardigheden om goed en met plezier te kunnen drummen!

Lesvorm: Privéles of duoles
Lesduur: 30 minuten
Lesdag: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Docent: Tom Rutgers en Roemer Vermeulen
Kosten: € 20,00 per 30 min € 15,00 duoles per 30 min ( duoles is alleen per aanvraag van een duo )

Let op: Boven de 21 jaar moeten wij helaas 21% BTW rekenen. De vrijstelling van BTW geldt alleen voor jongeren onder de 21 jaar.

Reacties zijn gesloten.