Tromboneles

De trombone is familie van de trompet en kan lachen, huilen en brullen. Door het unieke geluid is het een van de meest expressieve instrumenten.
Onze docent heeft veel ervaring en wil je alles leren over dit geweldige instrument.

Oliver studeerde in 2006 af in Nieuw-Zeeland en heeft sindsdien, wereldwijd opgetreden met verschillende ensembles. In 2011 verhuisde hij naar Amsterdam en behaalde daar zijn Masterdiploma aan het Conservatorium in 2014. Momenteel speelt hij in verschillende projecten en heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven aan mensen van alle leeftijden. Naast de trombone speelt hij ook nog gitaar, ukulele en basgitaar.
Oliver is een ervaren muzikant en zal vanaf nu trombone en gitaarlessen bij ons leiden. Met zijn uitgebreide achtergrond en passie voor muziek, zal hij ervoor zorgen dat elke les inspirerend en leerzaam is. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, Oliver staat klaar om je te begeleiden op je muzikale reis!
Heb jij een droom om muzikant te worden? Wacht dan niet langer!

Lesvorm: Privéles
Lesduur: 30 minuten
Lesdag: Woensdag of donderdag
Docent: Oliver Emmett
Kosten: € 20,00 per 30 min.

Let op: Boven de 21 jaar moeten wij helaas 21% BTW rekenen. De vrijstelling van BTW geldt alleen voor jongeren onder de 21 jaar.

Reacties zijn gesloten.