Zang coaching

De zanglessen worden verzorgd door Annie Kras en Carola Smit. Tijdens de zanglessen leren de leerlingen hoe ze hun stem het beste kunnen inzetten, wat de juiste houding is en hoe ze hun ademhaling zo goed mogelijk kunnen regelen. Beide docenten hebben meer dan 25 jaar ervaring en gelukkig willen ze hun kennis graag overdragen op de nieuwe generatie. Eens per jaar is er een zangpresentatie, waarbij alle leerlingen een of meerdere liedjes zingen op het grote podium van PX. Tijdens de lessen worden de liedjes voorbereid en wordt er uiteraard ook aan de performance gewerkt.

De docenten
De docenten zijn Annie Kras en Carola Smit. Annie Kras begon met zingen in een koor, heeft daarna in verschillende bands gezongen en heeft tevens veel studiowerk gedaan. Jaren geleden heeft ze ook nog deel uitgemaakt van het duo ‘Lovers Line’, samen met de bekende Volendammer zanger Harmen Veerman. Het duo bracht een cd uit en heeft getoerd door de Benelux. Ook zingt Annie al jaren in het Filantropisch orkest en traden ze op tijdens het concert van de eeuw. Annie Kras verzorgt al ongeveer 15 jaar de zangcoaching.

Carola Smit maakte vooral naam als zangeres van de bekende band BZN. In 1984 volgde ze Annie Schilder op als zangeres. Op 25 maart van dat jaar was namelijk het laatste optreden van Annie en de dag erop verscheen de nieuwe BZN single ‘If I Say The Words’, met Carola als nieuwe zangeres. Een paar weken later kon Carola Smit, met BZN, voor het eerst schitteren op de tv in de ‘Ted Show‘ van de NCRV. In 2007 stopte BZN er mee en Carola dus ook. Carola heeft na BZN nog een solocarrière gehad en heeft ook verschillende albums uitgebracht, o.a. met Dick Plat. Carola wordt nog regelmatig gevraagd als gast zangeres bij diverse bands.

Annie en Carola genieten heel erg van het geven van coaching. Leerlingen komen graag bij hen, sommigen al jaren en daarmee hebben ze een mooie band opgebouwd.
Veel van hun leerlingen staan inmiddels te shinen op het podium in de lokale muziekscene.

Lesvorm: Priveles
Lesduur: 30 min
Lesdag: In overleg met de docent
Docent: Annie Kras en Carola Smit
Kosten: Priveles € 12,50 per 30 min

Let op: Boven de 21 jaar moeten wij helaas 21% BTW rekenen. De vrijstelling van BTW geldt alleen voor jongeren onder de 21 jaar.

Interesse? Vraag een proefles aan.

Reacties zijn gesloten.